Mixtech AB i Jönköping

Mixtech AB i Jönköping

Garageportar, Lackning och Flockning

Våra just nu tre viktigaste områden som vi utför och levererar till både företag och privatkunder är garageportar, flockning och lackering. Vi har garageportar från Crawford som vi levererar och installerar. Ni kan besöka oss på plats och se själva vårt utbud. Nu presenterar vi några av våra produkter på hemsidan med, så kika gärna in på "våra produkter" för att se vårt utbud.

Vad är flockning?

Flock är fiber från antingen polyamid eller polyester och rayon som appliceras på önskvärt material eller yta med hjälp av lim och elektricitet. Längd och tjocklek på fibrerna kan varieras beroende på användningsområde. Flocken kan även fås i olika färger. Det tillsammans med sin greppvänlighet gör flockning till mycket användbart inom vitt skilda områden. Trots att kineserna upptäckte denna teknik för flera hundra år sedan så är flockning ett ganska okänt begrepp för de flesta. Vårt mål är att ändra på detta och visa flocken förträfflighet. Flock är dessutom slitstarkt, ljuddämpande, värme resistent vatten avstötande repskydande m.m. Fråga oss!

Lackering

Vi lackerar och levererar! Hos oss kan du beställa lackering för en prototyp eller en hel grupp artiklar. Vi gör gör gärna lite fler.

När du beställer från oss

När ni vill ha en offert så är det bara att höra av sig till oss. Vi kan alltid ordna ett möte hos oss eller så kommer vi och hälsar på er. Vi bestämmer antal och pris och vi ser gärna till att vi behåller er som kund i framtiden. Hos oss på Mixtech tror vi på långa förhållanden. Ni får gärna kalla oss gammaldags.